Engel Natur - Wol zijde shirt korte mouw dames * Walnoot *

Bestel vandaag nog: snelle verzending!
 • Uitgebreide productomschrijving
 • Engel Natur shirt wol zijde met korte mouw walnoot

  wol zijde shirt met korte mouw walnoot - Engel Natur

  een tweede huidje als het koud is, of een tweede huid om je gewoon te omhullen? Ons wol zijde ondergoed van Engel is daar enorm geschikt voor. Door ze zachte combinatie van merinoswol (biologisch!) en zijde mag je er op rekenen dat deze onderhemden niet prikken. Deze longsleeves ijn fantastisch tijdens de koudere dagen. Maar ook in de zomer dragen wij wol. Wol is eigenlijk voor alle seizoenen geschikt: want het is verkoelend in de zomer en verwarmend in de winter.

  Wol ademt, en neemt geen nare geurtjes aan. (zie ook dit filmpje!)

  Dus ben je bang dat je gaat zweten: no worries! Wol neemt je vocht op, en geeft het in de 24 uur die jij je wolletje ” rust” gunt gewoon weer af. Het advies is wel om minimaal 2 wollen hemden of longsleeves aan te schaffen. Waarom? Omdat je naast je wol liever niets anders meer draagt als je eenmaal gevoeld hebt hoe zalig het is.

  Wol zijde is geschikt voor iedereen: juist ook als je gevoelig bent. De zijde is niet alleen zacht, maar ook een prikkel reducerend materiaal. Het is als het ware een extra filter om alle indrukken van buitenaf te kunnen managen. Daarnaast is zijde ook een natuurlijke uv-filter. Kortom: deze hemden zijn een must have voor jouw duurzame wollen garderobe. De wol van Engel is altijd ivn-best gecertificeerd. Dat garandeert dat de wol aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet, en dat het 100% eerlijk en duurzaam is geproduceerd. De wol is van een biologische kwaliteit.

  De t-shirts vallen over het algemeen lang en smal.

  Als je tussen twee maten twijfelt, zouden wij de grotere maat adviseren. De 100% wollen variant valt daarentegen weer iets ruimer. Daar kun je het beste je eigen maat van kiezen. Wol hoef je niet te wassen en wordt in het dragen vaak iets wijder. Hang je wolletje een nachtje uit, buiten of in de badkamer, en hij zal zijn vorm weer aannemen. Werkt dit niet: dan mag je hem koud wassen in je wolprogramma. Daar kunnen ze prima tegen. Na het wassen in de lengte in vorm trekken.

Reviews

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

n
07 Dec 2020
Nina
Voelt zacht om het lichaam en houdt heel erg lekker warm. Ik wil niets anders meer dragen. Snel verzonden met een lief berichtje erbij.