Jumpsuits

Duurzame jumpsuits van eerlijke en pure materialen

Toon 1 - 3 van 3
More filters

Duurzame jumpsuits van eerlijke en natuurlijke materialen kopen in Rotterdam 

Duurzame jumpsuits van eerlijke en pure materialen

Duurzame jumpsuits, de ene wordt er dolblij van, de ander moet er niet aan denken. Zelf ben ik dol op jumpsuits in alle soorten en maten. Gelukkig hebben we een ruime keuze, en laat zich de grootste jumsuits hater vaak toch verleiden om het toch eens te proberen. 

Duurzame Jumspuits, ik hou ervan! 

ik moet alleen niet denken aan jumpsuits van synthetische materialen! Verschrikkelijk. Daarom kiezen we bij Natur-el alleen voor jumpsuits van natuurlijke materialen. Je kunt hierbij denken aan duurzame jumpsuits van biologisch katoen, linnen of tencel ecovero. Geen zweterige stofjes dus. Je krijgt bij je aankoop een handig wasgidsje, waar je een hoop informatie uit kunt halen met betrekking tot het onderhoud en wassen van je eerlijke jumpsuit. Heb je er toch vragen over? Bel of mail ons dan, we helpen je graag vooruit!

Eerlijke Jumpsuits met een goed verhaal

Niet alleen is het bij onze duurzame jumpsuits belangrijk dat ze van natuurlijke stoffen zijn gemaakt, zonder toevoeging van polyester, maar ook de wijze en omstandigheden waarin deze jumpsuits zijn gemaakt. Al onze merken werken onder fairtrade en GOTS omstandigheden. Geen zorgen dus, ik heb je duurzame huiswerk al gedaan.