Wol / zijde ondergoed

Wol zijde ondergoed voor dames van biologische wol en zijde

Toon 1 - 20 van 129
More filters

Wol zijde ondergoed voor dames van biologische wol en zijde

biologisch wollen ondergoed voor dames

Bij Natur-el hebben we een zeer uitgebreide wollen ondergoed collectie van biologische wol en zijde. We voeren een aantal duurzame biologisch wollen ondergoed merken. Waaronder Engel Natur, Hocosa, living crafts en Alkena.

Biologisch Wollen ondergoed van Engel natur

We aijn er trots op dat we de marktleider in Nederland zijn van het duurzame biologisch wollen ondergoed merk Engel natur. De meeste artikelen zijn van een mengsel van 70% biologische wol en 30% zijde gemaak. De producten worden onder fairtrade en IVN omstandigheden gemaakt in zuid Duitsland. 

Wollen ondergoed van biologische wol en zijde is een weldaad voor je huid

Wol heeft de fantastische eigenschap dat het zichzelf reinigt en dat het je temperatuur reguleert. Wollen ondergoed is warm in de winter, en koel in de zomer. Wij zeggen dan ook altijd dat wol niet alleen voor de winter is, maar ook in de zomer. En of je nou in de overgang zit en je opvliegers hebt en ineens heel warm bent, of dat je een koukleum bent, wol zijde zal je leven voorgoed veranderen. 

100% zijden ondergoed van biologische zijde

Naast wollen ondergoed van biologische wol en zijde, vind je in ons assortiment ook een ruime keuze aan biologisch zijden ondergoed. Alkena is een van de enige merken die 100% biologische zijde in zijn assortiment heeft. Dat is dan ook niet voor niets onze grootste leverancier van zijden ondergoed. Je vindt zijden hemden, lange zijden hemden, zijden onderjurken en zijden onderrokken. 

Wil je biologisch wollen ondergoed komen passen?

Dat kan in onze grote winkel in Rotterdam. We hebben alle artikelen die je in de webshop vindt ruim op voorraad in onze grote winkel. Je bent van harte welkom!