Rokken

Duurzame rokken voor dames van biologisch katoen linnen en tencel

Toon 1 - 10 van 10
More filters

duurzame rokken van biologisch katoen Rotterdam

duurzame rokken van biologisch katoen linnen en tencel

Duurzame rokken in onze collectie voor dames zijn van verschillende materialen gemaakt. We hebben duurzame rokken van biologisch katoen maar ook van linnen en tencel.

De materialen van onze duurzame dames rokken zijn van een biologische fairtrade kwaliteit.

Naast dat de materialen een biologische oorsprong hebben, zijn de duurzame broeken voor dames uiteraard ook onder fairtrade omstandigheden geproduceerd. We voeren verschillende duurzame merken.  De stoffen zijn allemaal GOTS gecertificeerd. We hebben duurzame rokken van verschillende merken zoals: armedangels, people tree, king louie en madness.

Onze duurzame dames rokken zijn fair en vegan

biologisch Katoen, linnen en tencel zijn allemaal plantaardige producten. Ook hebben onze merken geen leren labels en zijn de knopen vaak van een gerecyclede materiaal. 

duurzame rokken kopen in Rotterdam

Dat kan makkelijk in onze grote duurzame winkel vol fairfashion. 150 m2 duurzame mode paradijs. Klinkt goed toch? Kom langs in onze winkel! Het adres is zwaanshals 376, Rotterdam in het oude noorden. Een hippe upcoming wijk waar je nog meer duurzame en ambachtelijke winkels zult vinden. Een bezoek is echt een aanrader!