Menu
EUR

Copyright en beelden Natur-el

    

Mooi he? 

Wij hechten ontzettend veel waarde aan het maken van unieke beelden en content....

Daarom vind je op de website van Natur-el, een schat aan prachtige beelden en teksten die samen een boeiende en informatieve online ervaring bieden voor jou. Deze beelden en teksten zijn het resultaat van toegewijd werk en creativiteit, en we willen graag benadrukken dat ze allemaal beschermd zijn door copyrightwetten.

Professionele beelden door gemaakt door Anne Kære fotografie

Het is van het grootste belang om te begrijpen dat de beelden op onze website niet zomaar gebruikt kunnen worden zonder de juiste toestemming. Onze afbeeldingen zijn zorgvuldig gemaakt door ons eigen team van getalenteerde professionals, of we hebben samengewerkt met onze favoriete huisfotograaf, Anne Kære Fotografie, om visuele inhoud van de hoogste kwaliteit te creëren. Annelies is niet voor niets onze favoriete fotograaf: neem vooral even een kijkje op haar website: https://annekaerefotografie.nl/ of volg haar op Instagram: INSTA Anne Kære fotografie

Onze beelden zijn om naar te kijken...

Het auteursrecht beschermt deze beelden, wat betekent dat ze niet zonder de uitdrukkelijke toestemming van Natur-el of de betrokken fotograaf mogen worden gereproduceerd, gedistribueerd, gewijzigd, openbaar gemaakt of op welke andere manier dan ook gebruikt. Dit geldt voor alle vormen van gebruik, inclusief commerciële doeleinden.

Wij zijn dol op creativiteit en het delen van informatie...

En we moedigen daarom ook creativiteit en het delen van informatie aan, maar we vragen iedereen die onze beelden en of teksten wil gebruiken om contact met ons op te nemen voor de juiste toestemming en eventuele licentieovereenkomsten. We zijn altijd bereid om samen te werken en zijn trots op het feit dat we unieke en hoogwaardige visuele inhoud kunnen bieden die past bij de boodschap en de waarden van Natur-el. 

Zijn jullie echt zo streng? 

Ja... We willen benadrukken dat we het auteursrecht serieus nemen en bereid zijn om juridische stappen te ondernemen om onze intellectuele eigendom te beschermen tegen ongeoorloofd gebruik. We hopen dat deze informatie duidelijk maakt hoe belangrijk het is om de rechten van makers te respecteren en om te streven naar een ethisch en wettelijk verantwoord gebruik van creatieve inhoud.

Dank u voor uw begrip en medewerking bij het respecteren van het auteursrecht en het waarderen van de inspanningen die zijn geleverd om Natur-el te maken tot wat het is. Zodat we samen kunnen we blijven genieten van en leren van de rijke inhoud die we met de wereld delen en we de makers het respect geven die ze verdienen 

September 2023

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »