Kinderen

Duurzaam en biologische kinderkleding! Biologisch Wollen en wol zijde ondergoed, accessoires en bovenkleding!

Toon 1 - 20 van 199
More filters

Duurzaam en biologische kinderkleding! Biologisch Wollen en wol zijde ondergoed, accessoires en bovenkleding!

Duurzaam biologisch wollen en wol zijden ondergoed voor kinderen

Bij Natur-el vind je een enorme collectie duurzame kleding en wollen ondergoed. Wij voeren verschillende duurzame en biologische merken die allen GOTS gecertificeerd zijn. 

Naast duurzame kleding en accessoires vind je de grootste collectie biologisch wollen en wol zijden ondergoed van Engel Natur bij ons. Naast biologische wol en zijde, hebben we ook een fijne collectie wollen sokken van hirsch natur. 

Biologische wol en zijde voor kinderen

Waarom zou je voor katoen gaan, als je je kindje ook met warmte en zachte materialen als biologische zijde kunt omhullen? Wol en zijde dragen heerlijk op de huid, en zorgen dat de warmtehuishouding van jouw kindje optimaal is. Naast warmte en geborgenheid is biologische kleding ook nog eens beter voor je huid en de natuur! Wij hebben uitsluitend biologische en duurzame merken in ons merkenpakket. De duurzame merken en collecties worden zorgvuldig en persoonlijk door ons uitgezocht. 

Naast een webwinkel heeft Natur-el ook een fysieke winkel

Je vindt ons in Rotterdam aan het zwaanshals. Ruim 150 m2 duurzame mode voor het gele gezin onder een dak. Van dinsdag t/m zaterdag zijn wij geopend van 11 tot 17 uur. Wij staan klaar met een kundig team die jou graag helpt je garderobe te verduurzamen. Het adres is: Zwaanshals 376 in het oude Noorden van Rotterdam. 

Duurzaam en biologisch: eigenlijk heel logisch!