Pure wollen sokken van 100% biologische wol

De allergrootste collectie wollen sokken van 100% biologische wol Lees ook onze blog: HELP IK HEB EEN GAT IN MIJN WOLLEN SOK!

Toon 1 - 20 van 316
More filters

wollen sokken van biologische wol 

grootste collectie pure wollen sokken van biologische wol 

wollen sokken van 100% wol, waar vind je die tegenwoordig nog? In onze winkel en webshop vind je een uitgebreide grote collectie van pure wollen sokken die gemaakt zijn van biologische wol. Biologische wol is niet chemisch behandeld en bevatten absoluut geen synthetische vezels. 

Wollen sokken van Hirsch natur

Zijn gemaakt van 100% pure biologische wol. In onze winkel vind je een hele uitgebreide collectie wollen sokken van hirsch natur. Deze wollen sokken zijn voor zowel kinderen als volwassenen. Van maat newborn tot maat 48 in alle kleuren van de regenboog. 

Wollen sokken hebben aandacht en onderhoud nodig

sterker nog, onze wollen sokken slijten snel. dat komt omdat er geen synthetische vezels aan zijn toegevoegd. Bij elke aankoop, ontvang je een boekje met uitgebreide informatie over de wollen sokken. Bij de een slijten wollen sokken sneller dan bij de ander. Bij de een al na een week, en de ander kan winters lang met zijn wollen sokken. Het helpt als je wollen sokken regelmatig afwisselt en controleert op dunne plekjes. 

lees ook onze blog over de wollen sokken

HELP IK HEB EEN GAT IN MIJN WOLLEN SOK

Wollen sokken kun je makkelijk stoppen

Daar maakten we een uitgebreid filmpje over. Ook vind je in onze winkel een ruim aanbod stofwol, stopnaalden en stopeieren. 

Op gaten in wollen sokken geven wij GEEN GARANTIE