Menu
EUR

Algemene voorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Klantenservice

Algemene voorwaarden
1. Definities
Natur-el:
Natur-el gevestigd te Rotterdam en ingeschreven bij de kamer van koophandel Nederland onder nummer 63591219.

Koper:
Een ieder aan wie Natur-el een aanbieding doet en/of een overeenkomst mee sluit.

2. Algemeen
Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding en overeenkomst tussen Natur-el en een koper waarop Natur-el deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard, voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken.
Als er artikelen worden besteld bij Natur-el, verklaart men zich akkoord met de bepalingen in deze Algemene Voorwaarden.

3. Bestellen
Na een geplaatste bestelling ontvangt de koper binnen 24 uur een bevestiging per e-mail met het overzicht van de bestelling en de totale kosten. Als u binnen 24 uur geen bevestiging heeft ontvangen neem dan contact op met Natur-el. Dat kan via mail of telefoon: [email protected] / 010-7954177

4. Prijzen , betalingen, verzendkosten
Alle prijzen op de website van Natur-el zijn in euro’s en inclusief BTW. Kopers kunnen op meerdere manieren aan Natur-el betalen. Bezorging van de bestelling vindt pas plaats als de betaling door Natur-el is ontvangen.

Natur-el rekent geen verzend,-administratie en verpakkingskosten bij een bestelling boven EUR 75,-.
Beneden een bestelwaarde van 75,- Euro rekent Natur-el 4,95 Euro verzend, administratie en verpakkingskosten.
LET OP! Als na een retourzending het totale bestelbedrag onder de €75 euro komt (voor BE en DE 100 euro) brengen wij alsnog de verzendkosten in rekening.

Bij bestellingen naar het buitenland gelden andere verzendkosten. Ook de aanbieding “geen verzending bij bestellingen boven de 75,- Euro” geldt voor klanten buiten Nederland NIET. De kosten voor brievenbuspost binnen Europa zijn €9,95 per bestelling. Voor verzendkosten buiten Europa neemt u het beste contact op met Natur-el, via [email protected]

Betaling dient volledig binnen 1 werkdag na orderdatum aan Natur-el te zijn voldaan. Na ca. 2 uur ontvangt u een herinnering.
Natur-el heeft het recht prijzen te wijzigen. Wij verzenden pas na betaling.

5. Bezorging
Artikelen worden van dinsdag tot en met zaterdag verstuurd na ontvangst van de betaling. Over het algemeen arriveert de bestelling binnen 1-3 werkdagen na verzending (Nederland). Er wordt met My Parcel verzonden naar adressen in Nederland. My Parcel verzorgt ook de verzending naar het buitenland. Hiervoor geldt een langere overkomstduur; afhankelijk van de bestemming. Ook kan in overleg een bestelling persoonlijk worden opgehaald in de winkel in Rotterdam.

Bij elke bestelling die aangeboden wordt aan My Parcel, zal de koper, per e-mail door Natur-el worden geïnformeerd.

Voor het niet tijdig of niet bezorgen door My Parcel is Natur-el niet aansprakelijk. Koper is ten allen tijde verantwoordelijk voor het juist invullen van het (post)adres. Controleer je adres daarom altijd goed. Natur-el is niet aansprakelijk voor pakketjes die niet bezorgd worden of zoekraken door het invullen van een foutief adres, postcode of huisnummer. Uw pakketje aangetekend te laten bezorgen is mogelijk. Daarvoor geldt een vast tarief. Neem daarvoor via [email protected] contact op.

6. Ruilen/terugzenden
Indien de koper een artikel om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, bestaat het recht het artikel binnen 14 werkdagen na aflevering aan Natur-el te retourneren. Retourzendingen dienen vooraf kenbaar te worden gemaakt aan Natur-el per e-mail. [email protected]. Je hoeft niet op een antwoord te wachten voordat je het terugstuurt. 
Retourzendingen worden niet geaccepteerd wanneer het artikel gedragen en/of gewassen is of er getracht is een gebrek zelf te herstellen. Retourzendingen worden slechts geaccepteerd indien de verpakking (inclusief labels) van het artikel onbeschadigd is  Dit geldt ook voor schoenendozen. Deze moeten ingepakt retour worden gestuurd, zodat deze weer in de originele doos verkocht kunnen worden. Retourzendingen behoren ook van een retourformulier te zijn voorzien. Retouren zonder retourformulier zijn voor ons niet thuis te brengen en nemen wij niet in behandeling.
Artikelen, die speciaal (buiten het bestaande assortiment) voor de klant zijn besteld, kunnen niet geruild/geretourneerd worden.


Wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigingen/slijtage of verkeerd wassen aan uw bestelde artikelen. Op de website, het bijgeleverde wasgidsje en op de (was)labels staat een duidelijke beschrijving van wasvoorschriften en eigenschappen van de materialen. Deze dienen met zorg gelezen en nageleefd te worden. Bij twijfel over hoe je een artikel moet wassen/verzorgen neemt u gerust contact op met onze klantenservice.

De kosten voor retourzendingen komen altijd voor rekening van de koper. Bij een retourzending, volgens de retour instructies, betaalt Natur-el binnen 14 dagen het betaalde aankoopbedrag terug.

retour/ruilen + retourformulier hier bekijken downloaden

7. Vragen/klachten
Mochten er vragen of klachten zijn over de aangekochte artikelen, dan graag contact opnemen met Natur-el per e-mail: [email protected]

De koper wordt geacht het product direct na ontvangst te onderzoeken of het in orde is. Is er iets niet in orde, dan horen wij dit graag binnen 4 werkdagen. Bij foutieve levering of fabricagefouten zorgen wij voor gratis nieuwe levering of teruggave van het betaalde bedrag. Neem hiervoor contact op per e-mail met Natur-el. Deze garantie vervalt wanneer het artikel gedragen en/of gewassen is of er getracht is een gebrek zelf te herstellen.

 

8. Privacy
Natur-el vindt het zeer belangrijk dat de door de koper verstrekte gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld.

Natur-el zal de verstrekte persoonsgegevens niet doorgeven aan andere partijen. Bij het plaatsen van een bestelling hebben wij naam en afleveradres nodig om de bestelling uit te kunnen voeren.

Voor statistische doeleinden worden bezoekersstatistieken van onze website bijgehouden. Informatie zoals bezoekersaantallen en bezoekfrequentie wordt gebruikt voor intern onderzoek ter verbetering van onze dienstverlening. Deze informatie is echter algemeen van aard en valt niet te herleiden tot de individuele bezoeker(-s). De gegevens van de bezoeker(-s) blijven onbekend.

9. Aansprakelijkheid
Alle artikelen die in het assortiment van Natur-el zijn opgenomen voldoen aan strenge eisen. Natur-el is niet verantwoordelijk voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door ons verkochte artikelen. Bovendien is Natur-el niet aansprakelijk indien de schade is te wijten aan opzet en/of het niet in acht nemen van de wasvoorschriften in het label van de artikelen, dan wel oneigenlijk gebruik van de consument.

Als Natur-el al enige schade dient te vergoeden dan is de schadevergoeding beperkt tot het bedrag van de bestelling.

10. Overmacht
Het kan incidenteel voorkomen dat een product tijdelijk niet leverbaar of uitverkocht is. In dat geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact op met de koper.

11. Copyright
Op alle op de website aanwezige informatie berust auteursrecht. Het is niet toegestaan om informatie/beeldmateriaal welke afkomstig is van de website van Natur-el zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers/gebruikers van de website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie. Wij doen er alles aan om onze producten zo kleurecht mogelijk te presenteren. Desondanks kunnen er altijd verschillen zijn tussen de kleur op beeld en in het echt. De tekst of grafische voorstellingen op deze website mogen zonder schriftelijke toestemming van Natur-el noch geheel, noch gedeeltelijk worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt door druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, hetgeen van toepassing is op de gehele of gedeeltelijke bewerking. 

12. Toepasselijk recht en bevoegd rechter
Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Alle geschillen die voortvloeien uit aanbiedingen en/of overeenkomsten met Natur-el worden bij uitsluiting voorgelegd aan de bevoegde rechter.

13. Acceptatie algemene voorwaarden
Alle gebruikers van deze website worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de hierboven genoemde voorwaarden. Door het plaatsen van een bestelling, gaat men automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden. Klanten worden tevens opgenomen in ons klantenbestand.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »