Over ons

Natur-el staat voor mooie, eerlijke kleding

Natur-el staat voor mooie, eerlijke kleding en onderscheidt zichzelf nog eens, door alleen kleding in te kopen die naast verantwoord en eerlijk ook van een biologische kwaliteit is.

“Wij vinden dat het verhaal van rauw materiaal, zoals wol, zijde, katoen en bamboe tot aan het product en zijn proces moet kloppen. Hierbij houden we ook rekening met transport, waar mogelijk kopen we onze kleding in bij Europese bedrijven”.

“Uit liefde voor mode en mooie natuurlijke materialen zoals merinowol, zijde, katoen en bamboe zijn we in 2006 gestart met de webshop, waar we destijds vooral wol/zijde ondergoed en onderkleding in ons aanbod hadden. Door de vraag naar eerlijke mode, hebben we op een gegeven moment ons assortiment met mode voor kinderen, dames en heren verrijkt. Ook onze beroemde wollen sokken zijn niet meer weg te denken.”

Natur-el heeft ook een fysieke winkel! 

In 2014 hebben we de stap gewaagd om een stenen winkel te openen in Rotterdam, waarin ons complete assortiment vertegenwoordigd is. “In Rotterdam was nog geen winkel met een dergelijk groot aanbod van eerlijke kleding en we zijn ontzettend trots en blij dat we deze stap hebben gewaagd. “ Aldus Angelika van Natur-el

“Een Natur-el klant houdt van mode en mooie natuurlijke materialen, en koopt bewust.”

Een persoonlijke benadering, een goed verhaal en een passend advies is ons uitgangspunt. Natur-el is nog volop in ontwikkeling, wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, of volg ons via de Social Media.