Broeken

Duurzame broeken voor dames van biologisch katoen, linnen en tencel

Toon 1 - 20 van 69
More filters

duurzame broeken van biologisch katoen Rotterdam

duurzame broeken van biologisch katoen linnen en tencel

Duurzame broeken in onze collectie voor dames zijn van verschillende materialen gemaakt. We hebben duurzame broeken van biologisch katoen zoals spijkerbroeken, maar ook van linnen en tencel.

De materialen van onze duurzame dames broeken zijn van een biologische kwaliteit.

Naast dat de materialen een biologische oorsprong hebben, zijn de duurzame broeken voor dames uiteraard ook onder fairtrade omstandigheden geproduceerd. We voeren verschillende duurzame merken. De collectie duurzame spijkerbroeken is van Wunderwerk. Dat is niet voor niets, zij hebben een ruime ervaring in het maken van duurzame dames spijkerbroeken. De stoffen zijn allemaal GOTS gecertificeerd en de pasvorm is geweldig. Naast Wunderwerk hebben we ook linnen broeken van verschillende merken. 

Onze duurzame dames broeken zijn fair en vegan

biologisch Katoen, linnen en tencel zijn allemaal plantaardige producten. Ook hebben onze merken geen leren labels en zijn de knopen vaak van een gerecyclede materiaal. 

duurzame broeken kopen in Rotterdam

Dat kan makkelijk in onze grote duurzame winkel vol fairfashion. 150 m2 duurzame mode paradijs. Klinkt goed toch? Kom langs in onze winkel`! Het adres is zwaanshals 376, Rotterdam in het oude noorden. Een hippe upcoming wijk waar je nog meer duurzame en ambachtelijke winkels zult vinden. Een bezoek is echt een aanrader!