VACATURES

 

dat je iets gaan doen waar je hart wèl sneller van gaat kloppen? Dat je in de ochtend denkt: ik MAG naar mijn werk? Dat je aankomt, en denkt: ze sporen dan wel niet helemaal, maar ik heb echt de allerleukste collega’s van de wereld? En aan het einde van de dag denkt: naar huis, voeten omhoog en constateren: dit was echt hectisch, maar we hebben het gewoon weer samen geflikt?

Klanten blij, jij blij?

 

Stop dan NU met twijfelen, het is toch nooit het goede moment, en wij kunnen nog meer blijmakers gebruiken!

WIJ ZOEKEN.....

  • We zoeken PER DIRECT een blijmaker voor in de winkel. Ben jij niet bang om ons duurzame verhaal te vertellen en onze klanten een confetti-momentje te bezorgen? En dat allemaal op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag? ca. 28 uur per week

De vacature is voor de functie van verkoopmedewerker voor in onze winkel in Rotterdam. Je maakt niet alleen onze klanten blij met een toffe duurzame collectie, maar je helpt ook mee bij het verzamelen en inpakken van onze weborders. Een bak ervaring is natuurlijk mooi meegenomen, maar heb je geen ervaring dan zijn wij er om je in ons warme bad te verwelkomen en te helpen. Je bent pro-actief, hebt een flinke dosis humor, ziet waar handen nodig zijn en wordt er blij van om klanten met een gevoel van " zo fijn ben ik nog nooit geholpen" de deur uit te laten lopen.... (Met een grote tas vol moois, uiteraard)

> Je verdient bij ons meer dan bij een gemiddelde winkel: daarvoor vragen we je commitment voor een langere tijd 

Mail ons dan!  En wie weet, word jij onze nieuwe collega ❤️

mail direct! [email protected]

Wil jij werken in een winkel met een goed verhaal?


Dan moet je dus bij ons zijn!


Wij zijn een team met bevlogen enthousiastelingen met een passie voor duurzaamheid en mode. Servicegerichtheid, klantvriendelijkheid en het filmpje “ het perfecte terrasje” zijn onze uitgangspunten. Klanten krijgen bij ons altijd die speciale Natur-el ervaring: en natuurlijk de grootste collectie duurzame mode van Zuid-Holland.