Ondergoed

biologisch wollen ondergoed voor heren van wol en wol zijde

Toon 1 - 20 van 60
More filters

Wol zijde ondergoed voor heren van biologische wol en zijde

biologisch wollen ondergoed voor heren

Bij Natur-el hebben we een zeer uitgebreide heren wollen ondergoed collectie van biologische wol en zijde. We voeren een aantal duurzame biologisch wollen ondergoed merken. Waaronder Engel Natur, Hocosa, living crafts en Alkena.

Biologisch Wollen ondergoed van Engel natur

We zijn er trots op dat we de marktleider in Nederland zijn van het duurzame biologisch wollen ondergoed merk Engel natur voor heren. De meeste artikelen zijn van een mengsel van 70% biologische wol en 30% zijde gemaak. De producten worden onder fairtrade en IVN omstandigheden gemaakt in zuid Duitsland. 

Wollen ondergoed voor heren van biologische wol en zijde is een weldaad voor je huid

Wol heeft de fantastische eigenschap dat het zichzelf reinigt en dat het je temperatuur reguleert. Wollen ondergoed is warm in de winter, en koel in de zomer. Wij zeggen dan ook altijd dat wol niet alleen voor de winter is, maar ook in de zomer. Sporters, koukleumen: wollen ondergoed gaat je leven veranderen!

Wollen heren hemden, wollen heren shirts en wollen onderbroeken van biologische wol

voor de heren vind je in onze collectie een uitgebreide collectie wollen ondergoed van zowel wol als wol zijde. Je kunt bij ons terecht voor wollen hemden, wollen shirts, wollen longjohns en wollen boxershorts. Het meeste wollen ondergoed van biologische wol is van 70% wol en 30% zijde, maar we hebben ook 100% wollen ondergoed. 

Wil je biologisch wollen herenondergoed komen passen?

Dat kan in onze grote winkel in Rotterdam. We hebben alle artikelen die je in de webshop vindt ruim op voorraad in onze grote winkel. Je bent van harte welkom!