Engel Natur - Wol zijde legging dames * walnoot *

Bestel vandaag nog: snelle verzending!
 • Uitgebreide productomschrijving
 • Engel Natur wollen legging dames walnoot

  Engel legging wol zijde dames walnoot

  Een legging van wol zijde is een multifunctionele musthave voor de modebewuste vrouw die waarde hecht aan warmte en omhulling.

  De legging gemaakt van wol zijde is van een prachtige kwaliteit biologische wol en zijde en draagt heerlijk onder een jurkje, maar ook onder een gewone broek tijdens de écht koude dagen. Maar ook als pyjama broek doet deze legging prima dienst. Een goed alternatief voor de synthetische leggings die je warmte juist ontneemt. De legging is van de geweldige materialen mix wol  of wol met met zijde gemaakt. Waarvan het aandeel biologische wol 70% is, en het aandeel zijde 30%. De stof is een fijne tricot achtige stof. Door het aandeel zijde, is de legging bestand tegen al te snel uitlubberen. Waar wollen leggings nogal de neiging hebben om rond de knieën een beetje wijder te worden, gaat dit bij een wol zijde legging veel minder snel. Gelukkig kun je al onze leggings koud wassen, en zijn de leggings ook snel weer in hun oude vorm terug.

  Het is goed om je te realiseren dat wol en zijde geen synthetisch materiaal is, en daarmee niet slijtvast is. Zeker bij de bovenbenen, kan het voorkomen dat de legging gaat slijten. Het is aan te raden om jezelf twee leggings te gunnen, zodat je de leggings kunt afwisselen. Zo kun je de wol een dagje rust geven, wat heel belangrijk is voor de levensduur van je wol. Slijten gaat hiermee veel langzamer, maar helemaal voorkomen kun je het niet. Als mijn legging een laddertje of een slijtage plekje heeft, stop ik deze. Dat is heel eenvoudig en zie je praktisch niet. In de boord om je buik zit een elastiek, die bij de zwarte versie van de legging is grootte aan te passen is. De leggings zijn vrij lang, dus ook met lange benen loop je er warmpjes bij!

   

  Wil je liever komen passen? Kom dan langs in onze winkel!

  Open van di t/m za van 11 tot 17. Adres: Zwaanshals 376, Rotterdam. Betaald parkeren voor de deur.

Reviews

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

a
11 Feb 2021
Super combi met lange lange mouwen shirt, ik woon erin!