Engel

Toon 1 - 20 van 275
More filters

Engel natur duurzaam wollen ondergoed voor het hele gezin

wollen ondergoed voor dames heren en kinderen in Rotterdam

Engel Natur is een Duits merk dat bekendstaat om zijn duurzame en ecologisch verantwoorde wollen en wol zijden ondergoed. Het merk richt zich op het ontwerpen van comfortabele en stijlvol wollen ondergoed voor dames, heren en kinderen die gemaakt zijn van hoogwaardige biologische wol en op een eerlijke en milieuvriendelijke manier geproduceerd.

Engel Natur maakt gebruik van hoogwaardige biologisch gecertificeerde wol, zoals merinowol om hun ondergoed te maken. Dit maakt hun wollen ondergoed niet alleen comfortabel om te dragen, maar ook stevig warm en duurzaam. Bovendien worden hun stukken op eerlijke en duurzame wijze in Duitsland geproduceerd, wat betekent dat er geen uitbuiting van arbeiders plaatsvindt.

Het assortiment van Engel Natur omvat een breed scala aan ondergoed, van basic slips en wol zijde hemden tot pyjama's en onderhemden en longsleeves. Het merk biedt ook een lijn van kleding zoals overhemden van gekookte wol, wolfleece vesten en vestjes van wol en zijde. Vergeet vooral ook de colletjes niet. 

Engel Natur staat bekend om het aandacht voor detail in elk van hun ontwerpen. Ze stellen hoge eisen aan de kwaliteit van hun materialen en de afwerking van hun producten, zodat u zich comfortabel en stijlvol kunt voelen in uw wollen ondergoed.