KnowledgeCottonApparel

Toon 1 - 20 van 40
More filters

KNOWLEDGE cotton apparel stijlvolle duurzame herenmode 

Knowledge cotton apparel is een Deens merk dat bekendstaat om zijn duurzame en ecologisch verantwoorde kleding voor heren, maar sinds een aantal jaren ook voor dames. Het merk richt zich op het ontwerpen van kwalitatief hoogwaardige en tijdloze kledingstukken die gemaakt zijn van duurzame materialen en op een eerlijke en milieuvriendelijke manier geproduceerd.

Knowledge cotton apparel maakt gebruik van eerlijke en pure duurzame materialen, zoals biologisch katoen, tencel en linnen, om hun kleurrijke kleding te maken. Dit maakt hun collectie niet alleen comfortabel om te dragen, maar is ook nog eens beter voor het milieu. Bovendien worden hun stukken op eerlijke en duurzame wijze geproduceerd, wat betekent dat er geen uitbuiting van arbeiders plaatsvindt, zonder kinderhandjes. 

Het assortiment van knowledge cotton apparel omvat een breed scala aan kledingstukken, van basic t-shirts en blouses tot jassen en broeken. Het merk biedt ook een lijn van accessoires, zoals sjaals en tassen.

Wij hebben een grote collectie Knowledge cotton apparel voor zowel dames als heren in onze winkel en webshop voor jou geselecteerd.