Menu
EUR
WERNER bootie laarsje met wollen voering CLARA GROEN
€199,95 €159,96 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
WERNER bootie laarsje met wollen voering CLARA GROEN
Werner
(0)

WERNER bootie laarsje met wollen voering CLARA GROEN

€199,95
€159,96 Incl. btw

WERNER bootie enkeelaarsje GROEN van chroomvrij gelooid leer gevoerd met wol
- in 5 kleuren
- ècht ecologisch leer
- gemaakt in Duitsland
- gevoerd met wol
- valt goed op maat Lees meer.

  • Gratis verzending vanaf €75 (BE en DE vanaf €100)
  • Supersnelle verzending!
  • Persoonlijke klantenservice!
  • Eigen voorraad!

Productomschrijving

WERNER bootie laarsje met wollen voering CLARA GROEN

WERNER bootie met wol gevoerde laars

Ook ik ga dus wel eens vreemd... 

Vorig jaar kocht ik deze schoenen bij een waanzinnig mooie schoenenwinkel. ik kende het merk WERNER al van de beurs die wij elk jaar bezoeken. Elke keer stond ik te watertanden bij hun prachtige schoenen met een goed verhaal. Maarja, ik had eigenlijk al een merk in de winkel waar ik erg tevreden over ben... Net als iedereen wil ik zelf ook wel eens wat anders: en kocht dus deze schoenen. Ik heb ze aangetrokken, en niet meer uit gedaan: en dat viel jullie ook op. Want dagelijk kreeg ik de vraag; " WAT een gave schoenen! Verkopen jullie die ook in de winkel?" En elke keer moest ik zeggen: " Nee, sorry, deze kocht ik enkel en alleen voor mezelf..." 

Teleurstelling alom natuurlijk, bij de meesten van jullie.

Dus toen ik dit jaar weer bij de beurs tegen WERNER aan liep, ging ik overstag. En niet zo'n beetje ook. Ik kocht alle kleuren die ik mooi vond, speciaal voor jullie in. En nu zijn ze eindelijk in onze winkel en webshop gearriveerd. Ik hoop dat jullie ze net zo geniaal vinden als ik! Ze zitten heerlijk, zijn fijn warm, kunnen onder een jurk maar ook onder een jeans en zijn tijdloos. Klinkt goed toch? 

Ontdek nu de Warmte en Stijl van de WERNER Bootie Enkellaars

Comfortabel Warm voor de Winter

Ben jij op zoek naar de perfecte laarzen om je warm te houden tijdens de winter? De WERNER bootie enkellaars is de ultieme keuze. Deze laarzen zijn gemaakt van plantaardig gelooid leer en zijn volledig gevoerd met heerlijk zacht wollen fleece. Ze zijn zo comfortabel dat je ze op koude dagen gewoon niet meer uit wilt trekken. Ik droeg ze zelfs wel eens met blote voeten!

Chique of casual: kies jij maar!

Of je nu een nonchalante look met een slim-fit broek en een gebreide trui wilt of een modieuze en stoere uitstraling met een jurk, de WERNER bootie enkellaars past bij elke outfit. Deze laarzen voegen een vleugje stijl toe aan elke winterlook.

Robuuste Bescherming

De WERNER bootie enkellaars is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. De dikke, geribbelde rubberen zool biedt uitstekende bescherming tegen de kou en vocht. Je kunt met vertrouwen door sneeuw en regen wandelen, wetende dat je voeten warm en droog blijven. Verzorg ze wel even met een fijne spray of creme voor nubuck schoenen. 

De schoenen vabn WERNER zijn Milieuvriendelijk en Duurzaam

Wat deze enkellaarzen nog specialer maakt, is dat ze zijn gemaakt van biologisch leer dat vrij is van schadelijke stoffen en plantaardig is gelooid in Duitsland. De zorgvuldig gekozen materialen en productieprocessen zorgen voor een milieuvriendelijk en duurzaam product. Bovendien worden de schoenen in Europa gemaakt en komen alle benodigde grondstoffen uit Duitsland en naburige landen, wat onnodig transport en CO2-uitstoot minimaliseert.

Kies voor comfort, stijl en duurzaamheid met de WERNER bootie enkellaars. Deze laarzen bieden alles wat je nodig hebt om de winter in stijl door te komen, terwijl je tegelijkertijd het milieu beschermt.

Kom je werner schoenen passen? Dat kan! 

We hebben een grote winkel in het oude noorden, daar zijn ze allemaal!

Specificaties

Extra maatadvies nodig? Mail ons!

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Heb je nog meer vragen over dit product?
Of heb je meer hulp nodig? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons mailen op [email protected] of tijdens openingstijden bellen naar 010- 7954177

Dit vind je waarschijnlijk ook mooi!

Heb je nog meer vragen over dit product?
Of heb je meer hulp nodig? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons mailen op [email protected] of tijdens openingstijden bellen naar 010- 7954177

Recent bekeken

Specificaties

Extra maatadvies nodig? Mail ons!
0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Werner WERNER bootie laarsje met wollen voering CLARA GROEN

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »