Toon 1 - 20 van 25
More filters

Ervaar het comfort van puur zijden ondergoed met Alkena van biologische zijde

Puur zijden ondergoed biedt een ongeëvenaard comfort en een luxueus gevoel op de huid. Het Zwitserse merk Alkena heeft een prachtige collectie van zijden hemden, onderjurken en onderrokken die zorgen voor een zachte en ademende pasvorm.

Biologische zijde Luxueus en zacht

De collectie van Alkena is gemaakt van 100% natuurlijke en biologische zijde. GOTS gecertificeerd. Zijde is van nature ademend, licht en zacht op de huid. Het zorgt voor een perfecte regulering van de lichaamstemperatuur, waardoor het ideaal is voor zowel de winter als de zomer.

zijden Hemden, zijden onderjurken en zijden onderrokken

De collectie van Alkena omvat zijden hemden, onderjurken en onderrokken. De zijden hemden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen en zijn perfect voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden. De onderjurken en onderrokken zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en stijlen en bieden een comfortabele en zachte pasvorm onder elke outfit.

Biologische zijde van Alkena: Kwaliteit en duurzaamheid

Alkena staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid van haar zijden collectie. De zijde is van de hoogste kwaliteit en wordt op een verantwoorde manier geproduceerd, met respect voor het milieu.

Ontdek de zijden collectie van Alkena

Ervaar het comfort en de luxe van puur zijden ondergoed van het Zwitserse en gecertificeerde merk Alkena. Ontdek de collectie van zijden hemden, onderjurken en onderrokken op onze website en kies uit verschillende kleuren en stijlen. Bestel eenvoudig online en geniet van de zachte, ademende pasvorm van puur zijden ondergoed.