Lockdown?! Hoe doen wij dat?

Lieve klanten van Natur-el,

Zo, die zagen wij even niet aankomen.... Maar gelukkig zijn wij super flexibel en hebben we, net als de vorige keer, meteen een puik en eenvoudig plan voor jullie opgetuigd ❤️

CLICK & COLLECT

Je kunt bij ons gewoon 24/7 bestellen, zoals je gewend bent. We zijn, zoals altijd, in de winkel van dinsdag t/m zaterdag. Ons ophaalloket is geopend tussen 11:00 en 14:00. Zodra je bestelling klaar ligt, ontvang je een mailtje. 

NIET BESTELLEN, WEL KOPEN?

Dat kan! Als we in de winkel aanwezig zijn, kun je ook zonder bestellen iets kopen. Het is dan wel van belang dat je precies weet wat je wilt hebben, zodat wij het voor je kunnen pakken. Wil je weten of het op voorraad is in jouw maat en gewenste kleur? Dan doe je er verstandig aan om het van te voren even op de website te checken. Het is nadrukkelijk niet mogelijk om het binnen te passen. Dat mag je thuis even doen. Ruilen & retour termijn blijft 14 dagen en op sale geven wij geen geld terug. Pinnen kan gewoon aan de deur: handig!! 

Bereikbaarheid tijdens de lockdown 2.0

Wij zijn van dinsdag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar van 11:00 tot 14:00. Tijdens deze tijden is ons ophaalloket ook geopend. Buiten deze tijden kun je ons altijd even mailen. We proberen je vraag zsm te beantwoorden. 

Telefoon: 010-7954177

Mail: [email protected]

 

Tot gauw!