Hirsch Natur wollen kniekousen Noors * rood roze *430 188*

Bestel vandaag nog: snelle verzending!
 • Details
 • Hirsch natur wollen kniekousen 100% wol

  (h)eerlijke kniekousen van wol gemaakt door Hirsch Natur

  Lange wollen sokken van 100% heerlijke en eerlijke scheerwol met een Noors motief, die je nooit hoeft te wassen! Nee, dat lees je inderdaad helemaal goed.
  Wol heeft de fantastische eigenschap dat het zichzelf reinigt, een nachtje uithangen (buiten, of in de badkamer terwijl je doucht) is al voldoende.Wil je weten hoe dat precies zit? Wij maakten er een mooie vlog / filmpje over. Deze vind je hier

  De lange sokken komen tot net onder je knie, en zijn goed te dragen in laarzen. Wij dragen ze ook wel eens over onze broek, als beenwarmers. De sokken hebben allemaal een mooi Noors motiefje, dat maakt de sokken bijzonder. De sokken hebben helemaal bovenin de boord een aantal rijtjes ingebreid elastiek. Deze zie en voel je niet. Maar, zijn wel belangrijk want op deze manier zakken de wollen sokken niet af.

  Let op! Wollen sokken nodigen uit om lekker in huis te dragen, dat is natuurlijk geen probleem: maar doe dat altijd in schoenen of in sloffen. Als je 100% wollen sokken als huissok draagt, zullen ze snel slijten en ontstaan er gaten. Deze zijn overigens makkelijk te “ stoppen” . Op youtube vind je hier instructies voor. Daarnaast zijn wollen sokken glad: pas op voor trappenlopen ?  Gaten zijn helaas niet helemaal te voorkomen. Na verloop van tijd slijten 100% wollen sokken. Daarnaast is het belangrijk dat wollen sokken niet te groot of te klein gekozen worden. Ook goed passend schoeisel is van belang om de levensduur van je sokken te verlengen.

   Laat de winter maar gauw komen!
  In vele prachtige kleuren verkrijgbaar, maar ook als korte variant voor kinderen en volwassenen.

 • Specs

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen