Menu
EUR
ENGEL wol zijde romper ZONDER MOUW met knoopje MOSS
Engel
(0)

ENGEL wol zijde romper ZONDER MOUW met knoopje MOSS

€26,95 Incl. btw

ENGEL romper van biologische wol en zijde zonder mouwen
- met decoratief drukknoopje aan de voorzijde
- 70% biologische wol en 30% zijde
- maat 50/56 t/m 86/92
- in prachtige limited edition kleur MOSS
- engel valt lang en smal Lees meer.

  • Gratis verzending vanaf €75 (BE en DE vanaf €100)
  • Supersnelle verzending!
  • Persoonlijke klantenservice!
  • Eigen voorraad!

Productomschrijving

ENGEL wol zijde romper ZONDER MOUW met knoopje MOSS

De enige wol zijde ENGEL Romper zonder mouwen! Gemaakt van Biologische Wol en Zijde

Met trots presenteren wij de LIMITED ENGEL Romper, een absoluut zalig en zacht pareltje voor jouw kleintje! Gemaakt van 70% biologische wol en 30% zijde, biedt deze romper een ongeëvenaard comfort en is hij ook nog eens geschikt voor kindjes met een gevoelige huid.

Deze limited edition wollen romper heeft een decoratief drukknopje aan de Voorzijde

De ENGEL Romper van wol en zijde zonder mouwen is voorzien van een prachtig decoratief drukknoopje aan de voorzijde. Dit detail voegt niet alleen een speels accent toe, maar maakt het ook gemakkelijk om de romper aan en uit te doen.

ENGEL NATUR Limited Edition Kleur MOSS

Verwen je kleintje (en jezelf) met de prachtige limited edition kleur MOSS. Deze unieke kleur geeft een vleugje natuurlijke schoonheid aan de romper en maakt hem extra speciaal.Met de zomer in het vooruitzicht is de ENGEL Romper zonder mouwen de perfecte keuze voor je baby. Dankzij het mouwloze ontwerp blijft je kleintje koel en comfortabel, zelfs op warme dagen.

Lang en Smal Ontwerp van ENGEL

ENGEL staat bekend om zijn lang en smal vallende wollen en wol zijde ondergoed. Deze romper is geen uitzondering. Het ontwerp zorgt voor een perfecte pasvorm en geeft je kleintje alle bewegingsvrijheid die nodig is om de wereld te verkennen. En doordat de romper lang is, is hij ook geschikt als je wasbare luiers gebruikt.

Voordelen van Wollen Ondergoed bij Baby's en kinderen

Wist je dat wollen ondergoed talloze voordelen biedt voor baby's? Wol reguleert de lichaamstemperatuur, houdt de huid droog en ademend, en biedt natuurlijke bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Bovendien is wol van nature antibacterieel en hypoallergeen, wat perfect is voor de gevoelige huid van je kleintje.

Wasvoorschriften voor wollen rompers van Engel 

Om ervoor te zorgen dat de ENGEL Romper zijn kwaliteit behoudt, raden we aan om deze met de hand te wassen met een mild wolwasmiddel. Leg de romper plat om te drogen en vermijd direct zonlicht. Op deze manier blijft de romper zacht en mooi, klaar om opnieuw gedragen te worden. Eventuele vlekken verwijder je eenvoudig met galzeep. 

Jij wilt Persoonlijk Advies en een onvergetelijke Winkelervaring?

Bij Natur-el begrijpen we dat je soms behoefte hebt aan persoonlijk advies of twijfels hebt over de juiste maat. Onze blijmakers staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Bel ons tijdens openingstijden op 010-7954177 of stuur ons een e-mail naar [email protected].

Duurzaam Winkelen in Rotterdam

Ontdek een wereld van duurzame mode en natuurlijke producten in onze prachtige winkel in het Oude Noorden van Rotterdam. Hier kun je de gehele collectie wollen ondergoed voor het hele gezin bewonderen en passen. Je bent van harte welkom! Ons adres is Zwaanshals 376, Rotterdam. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 10tot 17:30

Specificaties

Extra maatadvies nodig? Mail ons!

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Heb je nog meer vragen over dit product?
Of heb je meer hulp nodig? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons mailen op [email protected] of tijdens openingstijden bellen naar 010- 7954177
Heb je nog meer vragen over dit product?
Of heb je meer hulp nodig? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons mailen op [email protected] of tijdens openingstijden bellen naar 010- 7954177

Recent bekeken

Specificaties

Extra maatadvies nodig? Mail ons!
0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Engel ENGEL wol zijde romper ZONDER MOUW met knoopje MOSS

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »