zijden hemd 100% zijde * saphir * Alkena

Bestel vandaag nog: snelle verzending!
 • Uitgebreide productomschrijving
 • Hemd 100% biologische zijde * saphir * - Alkena

  Alkena zijden hemd 100% biologische zijde

  Dit hemd is gemaakt van 100% zijde in de kleur pruim van het merk Alkena. Het betreft een zijden tricot. Deze is rekbaar en van het meest zachte zijde soort die ik ken. De bandjes van dit jurkje zijn precies zo smal, dat je bh bandje er onder kan vallen. Zijde voelt prettig aan je huid, en heeft zelfs een soort balsemende werking. Daarnaast voelt zijde beter dan zijn synthetische versie. Zijde is niet statisch, en koelt je niet af. Er zijn weinig merken waarvan de zijde 100% GOTS gecertificeerd is: Alkena is er eentje van. Onder een jurk of shirt voelt het fantastisch om een zijden laagje te dragen. Je voorkomt ermee dat een jurkje of shirt omhoog kruipt, en het voelt op de huid zo zijde zacht en comfortabel. Het hemd heeft een ronde hals, en is in meerdere kleuren verkrijgbaar. We hebben van dezelfde zijde ook verschillende extra lange hemden, leggings en onderjurkenOok hebben we onderrokken van zijde.

  Wist je dat zijde een natuurlijke uv-filter is?

  Daarnaast is zijde een prikkel reducerend materiaal. Als je last hebt van teveel prikkels van buitenaf, kan zijde je helpen om een extra huidje om je lijf te leggen. Ook mensen met een problematische of overgevoelige huid zoals eczeem, psoriasis doen er goed aan om een zijden laagje te dragen. Dit doe je het beste direct op je huid.

  Wil je eens komen voelen en passen?

  Dat kan, we hebben een grote winkel in Rotterdam met een ruim aanbod biologische en duurzame onderkleding en bovenkleding. Je vindt ons aan het Zwaanshals in Rotterdam: in het hippe oude Noorden met zijn gezellige winkeltjes. Alkena valt goed op maat. Deze hemden zijn niet super lang. Heb je een echt lange rug, dan is het handig om de extra lange hemden te kiezen. Let op de wasvoorschriften voor deze legging, zijde is kwetsbaar!

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen