Wollen muts beanie biologische wol *Doris Forrest night *

€29,95
In winkelwagen
Bestel vandaag nog: snelle verzending!
 • Uitgebreide productomschrijving
 • wollen muts beanie merino wol  *forrest night*Knowledge cotton apparel

  wollen muts beanie van merino wol UNISEX knowledge cotton apparel

  Een muts van Knowledge cotton apparel voor de heer en dame. Unisex dus.

  De items zoals de muts en shawls, maar ook de truien voor dames en heren van Knowledge cotton apparel hebben een waanzinnig mooi kleurenpalet die onderling gecombineerd kunnen worden. Natur-el heeft in de collectie de truien, vesten, shawls en mutsen van dit merk. Wij kozen zorgvuldig de mooiste kleuren uit van het allerzachtste merino wol . Merino is het meest luxe soort wol, vernoemd naar het schaap: merino schaap. Het is te vergelijken met cashmere, zo zacht. Deze wol is niet chemisch geverfd en van een Fairtrade kwaliteit. We hebben deze beanie mutsen in veel verschillende kleuren: bekijk ze allemaal hier!  

  De wollen muts van merino is voor zowel dames als heren geschikt en dus unisex.

  De mutsen hebben ook bijpassende merino wollen shawls. Zo kun je onderling mooi mixen en matchen.

  Wassen hoef je deze muts van  merino wol niet.

  Een nachtje luchten of je merino wollen items even in de badkamer ophangen is eigenlijk voldoende. Ben je eigenwijs en wil je beslist je wol wassen, doe dit dan koud en leg alles te drogen. Voordat je het neer legt, trek je je muts, handschoen, shawl of ander kledingstuk voorzichtig in vorm. Kleding? Jawel! We hebben ook alpaca, merino en cashmere kleding in onze collectie. Les racines die ciel of Anukoo is daar een mooi voorbeeld van. Bekijk hier onze wollen herentruien 

  Wil je nou gewoon komen voelen en passen? Dat is natuurlijk geen enkel probleem! Naast een grote webshop gevuld met allemaal moois, hebben we ook een winkel. Ruim 150 m2 eerlijke mode voor hem haar en het gezin. Je bent van harte welkom!

 • Extra maatadvies nodig?

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen