wollen LEGGING van merino wol kinderen * Hazel * - Pure Bauer

Bestel vandaag nog: snelle verzending!
 • Overzicht
 • wollen kinder legging van biologische wol Hazel

  - 80% biologische wol
  - 18% biologisch katoen
  - 2% elasthan (dat is het elastiek)
  - GOTS gecertificeerd
  - In 3 kleuren en als legging en maillot verkrijgbaar voor babys en kinderen

Product details

Wollen baby legging biologische wol * Hazel *

wollen kinder legging van biologische wol voor kinderen

In de koudere maanden is het heerlijk om jezelf, maar vooral ook je kinderen een beetje met warmte te verwennen.
Deze leggings die we ook als maillots hebben, zijn hiervoor fantastisch! Onder een broek, jurk of als pyjama geeft deze legging net dat ene laagje extra waardoor de kinderen onder alle weersomstandigheden hun warmtehuishouding op peil houden.
Ook tijdens de sport. Het wol zijde materiaal (biologisch) zorgt ervoor dat de kinderen niet nat worden van het zweet en geen kou kunnen vatten.

Het is goed om je te realiseren dat wol en zijde geen synthetisch materiaal is, en daarmee niet slijtvast is. Zeker bij de bovenbenen, en de knieën bij kinderen (door kruipen, op de grond spelen) kan het voorkomen dat de legging gaat slijten. Het is aan te raden om jezelf of je kindje twee leggings te gunnen, zodat je de leggings kunt afwisselen. Zo kun je de wol een dagje rust geven, wat heel belangrijk is voor de levensduur van je wol. Slijten gaat hiermee veel langzamer, maar helemaal voorkomen kun je het niet. Als mijn legging een laddertje of een slijtage plekje heeft, stop ik deze. Dat is heel eenvoudig en zie je praktisch niet. In de boord om je buik zit een elastiek, die fijn breed is, en dus ook op gevoelige baby en kinderbuikjes niet knelt. Bij kinderen zou je kunnen overwegen om kniebeschermers te gebruiken. Deze hebben we in vele kleuren

We hebben deze mooie leggings en maillots in 3 kleuren. Wine, groen en hazelnoot. Ieder unisex en uitstekend bij veel kleuren te combineren. En, niet onbelangrijk, de wol is GOTS gecertificeerd. Geen superwash en geen chemische kleurmiddelen. Mooi he? Wassen kun je ze wel, doe dat op lage temperatuur (koud het liefst) en altijd op wolwas!

Wassen? Hang het een nachtje buiten, de reinigende werking van wol doet het werk voor jou!

Wil je liever een keertje langskomen om te komen passen? Dat kan! We hebben een grote winkel in Rotterdam waar de hele collectie te zien voelen en te passen is. Je bent van harte welkom! Naast wol zijde onderkleding voor heren, hebben we ook ondergoed voor dames en kinderen. Mocht je twijfelen over de maat, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen