Wollen baby wantjes biologische wolfleece * Jeans * Pure Bauer

Bestel vandaag nog: snelle verzending!
 • Overzicht
 • Wollen baby wantjes biologische wolfleece

  - gemaakt van 100% biologosche wolfleece
  - onder GOTS en Fairtrade omstandigheden
  - Merk: Pure Pure Bauer
  - Maat 1 t/m 3 jaar (zie maattabel voor de juiste maat)
  - In meerdere kleuren
  - UNISEX

Product details

wollen baby wantjes voor kinderen *wolfleece jeans* - Pure Pure

wollen baby wantjes biologische wolfleece blauw

Nu het seizoen begonnen is mogen de wollen wanten voor kinderen en baby's van wolfleece van het merk pure pure bauer niet ontbreken.  Zij komen uit Duitsland en later hun wanten voor kinderen van wolfleece onder GOTS en Fairtrade standaarden maken in Duitsland. Pure bauer heeft een waanzinnig mooi kleurenpalet die onderling gecombineerd kunnen worden. Natur-el heeft in de collectie de handschoenen, wanten, mutsen en shawls voor kinderen. Wij kozen zorgvuldig de mooiste kleuren uit van het allerzachtste wol die niet prikt. Deze wol is niet chemisch geverfd en van een eerlijke kwaliteit.

 wantjes voor baby's van wolfleece  Pure Pure bauer - Made in Germany - Fair & eco

Deze wollen wantjes zijn van wolfleece gemaakt. Dat is wol die gebreid , en vervolgens een klein beetje opgeruwd is, zodat het fleece wordt.  Dat is fijn, want zo maakt de wind veel minder kans en blijven je handen lekker warm. We hebben deze wanten in een aantal degelijke en prachtige basiskleuren. En dan ook nog eens gemaakt van suuuperzachte biologische wolfleece.  Makkelijk als je een shawl en muts hebt, en daar de finishing touch van een mooie want bij wilt dragen.

Het verschil tussen de baby en kinderwanten is dat de wollen baby wantjes een touwtje hebben: handig, want zo raak je ze nooit meer kwijt! 

De handschoenen hoeven in principe nooit gewassen te worden. Heb je toch het gevoel dat je ze gereinigd wilt hebben? Hang ze dan een dagje buiten, of als je toch aan het skiën bent leg ze in de sneeuw. Wil je toch even komen voelen en passen: dat kan! We hebben een grote winkel vol eerlijke mode en oa. ook wollen ondergoed in Rotterdam. We hebben deze wanten in verschillende kleuren: bekijk ze allemaal hier!  

Kom je langs in onze winkel?

Adres: Zwaanshals 376, Rotterdam. Parkeren kan voor de deur. We hebben een hele uitgebreide collectie wol en wol zijden ondergoed. Maar ook duurzame mode voor dames en heren. 

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen