Meet our team!

Om jouw winkelervaring bij Natur-el zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen hebben we een fijn team dat jouw pakketjes inpakt, er een lief kaartje bij schrijft, of bij je bezoek aan de winkel van een goed advies geeft. Zo maken wij het verschil in webshop land. Maar, wie zijn nou eigenlijk de mensen achter Natur-el?

bg_image

Vera
Eigenaresse Natur-el

Vera is sinds 2014 de eigenaresse van Natur-el. “Destijds  lag onze focus vooral op wol / zijde basics, maar ik wilde graag de brug tussen mooie eerlijke mode & en wol zijde ondergoed slaan.” Met passie voor mode van eerlijke materialen en een goed verhaal besloot zij om in Rotterdam een stenen winkel te openen. “Mode moet mooi zijn, maar het verhaal moet ook kloppen” Inmiddels is de winkel verdubbeld, en hebben we nog een hoop wilde plannen 🙂 .

 

bg_image

Hiske
Visual merchandiser & verkoopmedewerkster

Hiske is naast onze rots-in-de-branding ook nog eens visual merchandiser en vaste kracht op de dinsdagen, woensdagen en vrijdagen. Oh, en in het weekend vind je haar ook in de winkel. Met haar frisse kijk op mode en passie voor mooie en eerlijke kleding vindt ze voor iedereen de perfecte outfit, die past bij jouw figuur en stijl.
bg_image

Rutger
De leukerd

Rutger is onze “sales” man. Alles wat met de administratie, cijfertjes en te maken heeft is zijn ding 🙂 Daarnaast is Rutger multi-inzetbaar: ook in de winkel weet hij precies hoe hij jou een echte Natur-el winkel ervaring moet geven.