Menu
EUR
Spijkerbroek biologisch katoen Slim Fit Janne Antraciet - Alma & Lovis
Alma & Lovis
(0)

Spijkerbroek biologisch katoen Slim Fit Janne Antraciet - Alma & Lovis

€119,95 Incl. btw

Duurzame straight leg spijkerbroek van biologisch katoen Antraciet
- gemaakt van 98% biologisch katoen 2% elasthan
- vegan & fairtrade
- Perfecte pasvorm
- in 3 kleuren verkrijgbaar Lees meer.

  • Gratis verzending vanaf €75 (BE en DE vanaf €100)
  • Supersnelle verzending!
  • Persoonlijke klantenservice!
  • Eigen voorraad!

Productomschrijving

Alma & Lovis Spijkerbroek biologisch katoen Slim Fit Janne ANTRACIET

Duurzame skinny spijkerbroek van biologisch katoen

Een basic broek van biologisch katoen in deze fantastische kwaliteit vinden, dat is niet altijd ven makkelijk. Want, spijkerbroeken maken is een kunst op zich. Dus, wij zijn heel blij dat we deze duurzame broek met rechte pijp spijkerbroek van biologisch katoen voor jou hebben gevonden. Graag gedaan he? 

Een duurzame spijkerbroek met een rechte pijp

Deze duurzame spijkerbroek met rechte pijp is er eentje met een perfecte pasvorm, mooie kleur en een katoen die zo fijn stevig en goed aansluitend zit is dat je hem nooit meer uit wilt trekken! De katoen is helemaal biologisch en dus niet chemisch behandeld. Dat is fijn, want er worden bij het maken van dit broekje geen chemicaliën gebruikt, en ook het water wordt hergebruikt. En natuurlijk worden de broeken (en overigens alle producten van Alma & Lovis)  onder fairtrade omstandigheden geproduceerd. En dat merk je! Dat voelt goed en is ook nog eens goed voor mens, milieu en dier. Deze broeken zijn van 98% biologisch katoen gemaakt en 2 % elasthan. Daarmee zijn deze duurzame spijkerbroeken dus ook vegan.

Deze spijkerbroek is duurzaam en van biologisch katoen gemaakt!

De broek heeft een rechte pijp: en is vanaf het moment dat we haar uitpakten onze all time favoriet. We hebben haar meteen in 3 kleuren op voorraad, die bij elk stuk uit jouw duurzame garderobe passen. De broek is heel gedetailleerd en goed afgewerkt. In de band zit een elastiek, waarmee je hem zo: HUP! over je billen trekt. Hij knelt niet, en geen gedoe met knopen en knellende banden. De broek zit echt als een zonnetje! Zelf heb ik een 42 genomen met mijn ronde billen en stevige heupen, maar in het dragen werd ze wel ietsje wijder, zoals dat met een spijkerbroek hoort. Kies bij twijfel liever de kleinere maat. Fijn, want je moet wel kunnen blijven ademen natuurlijk. Twijfel je nou heel erg over de maat? Neem dan gewoon even contact met ons op.

Duurzame spijkerbroek in Rotterdam kopen?

kom dan langs in de winkel. Adres: Zwaanshals 376, Rotterdam. Wij hebben de (misschien wel) grootste duurzame collectie van Nederland. En daar zijn we trots op!

 Alle items uit deze collectie zijn zoals gewoonlijk weer perfect op elkaar afgestemd. Zo kun je eindelijk onderling combineren en is jouw duurzame garderobe steeds weer een stapje dichterbij! Mooi he? Let op de wasvoorschriften, dan houd je je kleding het mooist. Maximaal 30 graden, wassen met dezelfde kleuren. Spijkerbroeken NOOIT maar dan ook NOOIT in de droger. Geen wasverzachters en zo koud mogelijk wassen. 

Bij je bestelling ontvang je ook een wasgids, daar staan ook een hoop fijne tips in :-)

Specificaties

Extra maatadvies nodig? Mail ons!

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Heb je nog meer vragen over dit product?
Of heb je meer hulp nodig? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons mailen op [email protected] of tijdens openingstijden bellen naar 010- 7954177
Heb je nog meer vragen over dit product?
Of heb je meer hulp nodig? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons mailen op [email protected] of tijdens openingstijden bellen naar 010- 7954177

Recent bekeken

Specificaties

Extra maatadvies nodig? Mail ons!
0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Alma & Lovis Spijkerbroek biologisch katoen Slim Fit Janne Antraciet - Alma & Lovis

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »