Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 82 reviews
by Renée on Natur-el
Bedankt!! weer superblij!!

Ik ben weer supertevreden!!! voor het shirt en de snelle verzending!!het lieve kaartje😊ik kan echt van jullie kleding genieten en heb veel waardering voor jullie kleding!Ik ga met een fijn gevoel mijn kledingkast in!Dat heb ik vroeger nooit intens zo ervaren toen ik nog geen fairtrade kleding droeg!!Lieve groeten

by Annelies Billiet on Natur-el
Super afhandeling van bestelling!

Door een verstrooidheid van mijn kant kwam mijn pakje niet toe > ik had mijn huisnummer vergeten noteren! :/ Het werd terug gezonden naar de winkel in Rotterdam en ik kreeg het zonder extra verzendkosten opnieuw toegezonden 😀 Wat een klantvriendelijkheid!! Heel erg bedankt voor deze vlotte en lieve afhandeling.

by Susan. Moll on Natur-el
Weer geweldig

De eerste keer kocht ik twee bamboe t shirts in de winkel. Wat een voltreffer: draagt heerlijk. Blijft goed! De twee keer erna kocht ik eea online. Wat een mooi blijvende, perfect dragende kleding. Uitstekende persoonlijke service, snel en mer zorg verpakt,Geen wonder dat ik reclame voor jullie maak.

by Joziene on Natur-el
Favoriete winkel

Wat een heerlijke winkel is dit. Leuke, eerlijke kleding tegen goede prijzen en je wordt altijd fijn en persoonlijk geholpen. Vera weet wat ze in haar winkel heeft en zal je altijd eerlijk advies geven. De volgende keer dat je er bent, weet ze waarschijnlijk nog wie je bent, en wat je al dan niet de vorige keer gekocht hebt. Ook erg leuk voor kinderkleding en cadeautjes.

by Hilde bergsma on Natur-el

Mooie winkel, fijne spullen.

by Marinel on Natur-el

Wat een verrassing dat de blouse vandaag al werd bezorgd.Hij is prachtig bedanktFijn weekend.

by Clara Froger on Natur-el
echte warme sokken

Opzoek naar nog een stel echte warme sokken heb ik m'n garderobe volkomen onverwacht aangevuld met een hele reeks prachtige winter-sale -stukken. Prima en vriendelijk geholpen in het vinden van de mooiste en warmste truien en blouses. Drie dubbel positief, mooi, warm en eerlijk, wat wil een mens nog meer.

by Brenda on Natur-el

Helemaal naar mijn hart: een leuke collectie, mooie kleuren, fijne stoffen, praktisch, natuurlijk, duurzaam en een prettige sfeer.

by Sonja on Natur-el
Mooie hippe kleren, superkwaliteit, persoonlijke service

Ik word blij van deze winkel! Natur-el is het bewijs dat 'verantwoord' ook stoer, hip en juist heel vrouwelijk kan zijn. Ik kom er graag en blijf eigenlijk veel te lang hangen omdat ik toch elke keer nog iets zie wat ik graag wil hebben. De service is persoonlijk, warm, maar gelukkig niet opdringerig. Zo hoort het!

by Suzanne Meerman on Natur-el

Super leuke winkel, snel levering en goede verpakking. Breedte assortiment die vaak veranderd! Heel fijn, heel blij mee!

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»