Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Natur-el
Average rating:  
 87 reviews
by Anja on Natur-el
Super tevreden

Rompertje is snel geleverd. Goed ingepakt met een lief berichtje en lekker cadeautje 🙂 Top!

by Joyce on Natur-el
Wauw!

Vrijdagmiddag een bestelling geplaatst en zaterdag al binnen. Super snelle levering en een persoonlijke tekst in het boekje. Heel leuk! De winkel zit vlakbij mijn werk zag ik achteraf, dus ik kom zeker snel langs in de winkel!

by Migiel on Natur-el
Wauw

Zo jammer dat ik een allergie aan mijn benen nodig had om aan de wollen sokken van Natur -el te gaan, dit had ik veel eerder moeten doen, zelfs de familie is over stag. Bij ons in huis komen geen andere sokken meer binnen dan zuiver wollen sokken van Natur-el. De kwaliteit, de service, de snelheid bij internet bestellingen en het produkt zijn gewoon gigantisch bij Natur-el. Natur-el heeft mij zelfs geïnspireerd om zelf mijn zuivere wollen sokken te gaan haken dus ik zal mij het weekend niet vervelen.

by Fabienne on Natur-el
Gewoon gelukkig met mijn nieuwe kleding

Ik ging voor het eerst naar deze winkel omdat de kleding duurzaam is en was blij verrast over hoeveel ontzettend leuke items ik zag! Gelukkig kon de eigenaresse en de andere dame mij perfect helpen om een goede keuze te maken. Ik ben erg blij de winkel uit gelopen met vier items waarvan als ik ze draag erg blij word, precies wat kleding hoort te doen 🙂 Ik ga hier zeker periodiek terugkomen!

by Jeannette Prikker on Natur-el
Hier word ik helemaal blij van!

Wat een leuke winkel! Echt een aanrader als je op zoek bent naar leuke, duurzame mode!

by Renée on Natur-el
Bedankt!! weer superblij!!

Ik ben weer supertevreden!!! voor het shirt en de snelle verzending!!het lieve kaartje?
ik kan echt van jullie kleding genieten en heb veel waardering voor jullie kleding!
Ik ga met een fijn gevoel mijn kledingkast in!
Dat heb ik vroeger nooit intens zo ervaren toen ik nog geen fairtrade kleding droeg!!
Lieve groeten

by Annelies Billiet on Natur-el
Super afhandeling van bestelling!

Door een verstrooidheid van mijn kant kwam mijn pakje niet toe > ik had mijn huisnummer vergeten noteren! :/ Het werd terug gezonden naar de winkel in Rotterdam en ik kreeg het zonder extra verzendkosten opnieuw toegezonden 😀 Wat een klantvriendelijkheid!! Heel erg bedankt voor deze vlotte en lieve afhandeling.

by Susan. Moll on Natur-el
Weer geweldig

De eerste keer kocht ik twee bamboe t shirts in de winkel. Wat een voltreffer: draagt heerlijk. Blijft goed! De twee keer erna kocht ik eea online. Wat een mooi blijvende, perfect dragende kleding. Uitstekende persoonlijke service, snel en mer zorg verpakt,
Geen wonder dat ik reclame voor jullie maak.

by Joziene on Natur-el
Favoriete winkel

Wat een heerlijke winkel is dit. Leuke, eerlijke kleding tegen goede prijzen en je wordt altijd fijn en persoonlijk geholpen. Vera weet wat ze in haar winkel heeft en zal je altijd eerlijk advies geven. De volgende keer dat je er bent, weet ze waarschijnlijk nog wie je bent, en wat je al dan niet de vorige keer gekocht hebt. Ook erg leuk voor kinderkleding en cadeautjes.

by Hilde bergsma on Natur-el

Mooie winkel, fijne spullen.

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»