Lovjoi hemd biologisch katoen * Elder *

Bestel vandaag nog: snelle verzending!
  • Overzicht
  • LOVJOI hemd biologisch katoen met kant

    • compleet GOTS & Fairtrade gecertificeerd
    • ook body's verkrijgbaar
    • fantastiscxh kant van biokatoen
    • social & ethical

Product details

LOVJOI intimate hemd biologisch katoen met kant

Lovjoi hemd biologisch katoen met kant duurzame lingerie

wat is het moeilijk om in de duurzame wereld mooie lingerie te vinden. Elke keer doen wij onze best om voor jullie de mooiste setjes uit te zoeken. Want he, duurzaam en eerlijk hoeft niet meteen saai en recht toe recht aan te zijn toch? Toch is het niet zo makkelijk om iets te vinden dat aan onze hoge eisen voldoet.

Gelukkig hebben we in Comazo en LOVJOI een fijne leverancier gevonden die niet alleen mooie lingerie maakt, maar die ook nog eens zijn best doet om dat duurzaam en eerlijk te doen. En daarbij: een Duits bedrijf, dat kan alleen maar kwaliteit betekenen. Met gepaste trots presenteren we je daarom deze nieuwe INTIMATE  lijn. De katoen is helemaal GOTS gecertificeerd en hoera, het kant ook! Dat was nog niet zo makkelijk. Van deze zelfde lijn hebben we ook body's met hetzelfde kant. 

De hemden zijn gemaakt van 100% biologisch katoen.

De pasvorm is mooi:  het hemd heeft een iets A-lijn en zit dus niet strak. Aan de voorkant heb je in een v-hals het kant, wat aan de onderkant van het hemd ook nog eens heel mooi terug komt. Ik zelf draag deze beauty gerust onder een mooi jasje als ik uitga. Of gewoon als topje, als het warm is. En dat is gewoon heel mooi! De katoen is super zacht, en het kant trouwens ook! De bandjes zijn verstelbaar als bij een BH.  

Wil je het liever eerst komen passen? Kom dan langs in onze winkel. We hebben naast een grote webshop een winkel van 150 m2 in Rotterdam. Bommetje vol duurzame mode voor het hele gezin. Je bent van harte welkom!

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen