Hirsch Natur wollen antislip sokken kind gestreept *015s 202 mango*

Bestel vandaag nog: snelle verzending!
 • Overzicht
 • hirsch natur wollen sokken antislip *roze oranje oker* kind

  100% wol
  Zonder weekmakers
  in meerdere kleuren beschikbaar!
  hirsch natur
  ook in kleinere maten

Product details

Hirsch Natur wollen Antislip sokken voor kind mango gestreept

hirsch natur wollen antislip sokken gestreept mango 

Wij zijn voor spelende kinderen! En dat mag best een beetje wild soms, zeker als ze zich geen zorgen hoeven te maken om hard te vallen. De antislip nopjes zorgen ervoor, dat de wollen sokken een stuk minder glad zijn. Maar, het blijft oppassen geblazen op de trap.

Gemaakt van 100% biologisch gecertificeerde wol

zo weet je zeker dat de schapen een goed leven hebben,
en van blije schapen krijgen we niet alleen mooie eerlijke wol, maar ook warme voeten! Deze sokken hebben nopjes: deze bevatten gelukkig niet de gevreesde weekmakers! Overigens: wollen sokken met antislip nopjes zijn niet slijtvast: ook deze slijten naar verloop van tijd.

Deze sokken hoef je niet te wassen. Wol heeft de fantastische eigenschap dat het zichzelf reinigt.

Dus hang ze een nachtje uit, en je kunt ze de volgende dag weer aan! Je mag ze wel wassen op koude wol was. Als je wilt weten hoe dat precies zit, dan kun je ook eens onze vlog bekijken. Hierin vertellen we uitgebreid hoe dat nou zit, met dat sokken niet wassen.

Bekijk ons filmpje hier

Let op! Wollen sokken nodigen uit om lekker in huis te dragen, dat is natuurlijk geen probleem: maar doe dat altijd in schoenen of in sloffen. Als je 100% wollen sokken als huissok draagt, zullen ze snel slijten en ontstaan er gaten. Deze zijn overigens makkelijk te “ stoppen” . Op youtube vind je hier instructies voor. Daarnaast zijn wollen sokken glad: pas op voor trappenlopen? Gaten zijn helaas niet helemaal te voorkomen. Na verloop van tijd slijten 100% wollen sokken. Daarnaast is het belangrijk dat wollen sokken niet te groot of te klein gekozen worden. Ook goed passend schoeisel is van belang om de levensduur van je sokken te verlengen.

bekijk hier alle andere kleuren 

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen