Hirsch Natur Noorse wollen sokken * rood wit GLITTER 030*

Bestel vandaag nog: snelle verzending!
 • Overzicht
 • Hirsch Natur wollen sokken Noors patroon en glitters!
  • 100% eerlijke biologische wol
  • maat 36 t/m 48
  • Hirsch Natur
  • bio & fair
  • 100% wollen sokken hoef je NIET te wassen :-)

Product details

Hirsch natur wollen sokken Noors patroon biologische wol

Hirsch natur wollen sokken Noors patroon met glitters

Zo mooi, warm en zacht heeft zelfs oma ze nog nooit gebreid .Gemaakt van 100% biologisch gecertificeerde wol, zo weet je zeker dat de schapen een goed leven hebben,
en van blije schapen krijgen we niet alleen mooie eerlijke wol, maar ook warme voeten! Warme voeten zijn o zo belangrijk om je gemakkelijk te voelen. iedereen die wel eens koude voeten in bed heeft gehad weet dat het zeer moeilijk in slaap vallen is. Met warme voeten houd je je zelf veel beter staande. Mocht je nou een kouwelijk type zijn, denk dan ook eens aan ons wol zijde ondergoed. Net als je wollen sokken zijn die gemaakt van biologische wol en of wol met zijde. Zij leggen een warm omhullend laagje om je lijf heen, waardoor je veel minder warmte verliest en deze warmte gereguleerd wordt. Dit scheelt bakken aan verloren energie. Je zult merken dat je beter slaapt en veel minder vermoeid bent.

wollen sokken hoef je niet te wassen.

Wol heeft de fantastische eigenschap dat het zichzelf reinigt,
dus hang ze een nachtje uit, en je kunt ze de volgende dag weer aan! Wil je weten hoe dit precies zit? Wij maakten een mooie en informatieve vlog waarin dit uitgelegd wordt. Deze vind je hier. Deze sokken zijn niet geschikt als sloffen. 100% wol slijt sneller dan wollen sokken met een synthetische vezel er door. Het comfort van wollen sokken is weer veel hoger dan sokken met synthetische vezels er door. Draag passende schoenen en of sloffen. Als je ziet dat de sokken dunner worden: stop ze dan met stopwol. Dat is een heel eenvoudig en leuk werkje.

Kom je voelen en passen in onze winkel? Dat kan! We hebben 150 m2 eerlijke mode, wollen sokken en wol zijde ondergoed. Adres: Zwaanshals 376, Rotterdam. Parkeren kan voor de deur.

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen