Glerups wollen sloffen pantoffels * Laarsje Charcoal*

Bestel vandaag nog: snelle verzending!
 • Korte productomschrijving
 • Glerups wollen sloffen pantoffels laarsje met leren zool charcoal
  100% wol met leren zool
  Merk: Glerups
  In meerdere kleuren
  Heerlijk warm & Duurzaam!
 • Uitgebreide productomschrijving

Reviews

5 sterren op basis van 8 beoordelingen

i
19 Jan 2022
Ine
Fijne warme sloffen. Alleen is het belangrijk toch de echte maat aan te houden en niet een maat kleiner zoals geadviseerd wordt.
j
09 Jul 2021
J. van Nunen
Heerlijke pantoffels ,zacht, nergens geen vervelende stiksels die ergens pijn doen. Zien er ook nog eens leuk uit wat je niet makkelijk tegenkomt voor een pantoffel en lekker warm top!
Dank aan de ontwerper!
k
10 May 2021
Karin
Beste en fijnste sloffen die ik ooit heb gehad!
p
01 May 2021
Patricia
Het zijn hele fijne sloffen, super levering en een leuk persoonlijk berichtje er bij geschreven.
d
28 Mar 2021
Daisy
Ik heb deze pantoffels nu ruim een week en zodra ik thuis ben trek ik ze gelijk aan. Ze zijn heerlijk warm en zitten heel comfortabel.
n
12 Feb 2021
Nadine
De website ziet er mooi uit, veel informatie over de pantoffels. De levering was super snel, pakket leuk ingepakt met nog een kleinigheidje (chocolaatje) en zakje thee erin. Heerlijk! Echt een kadootje. Pantoffels bevallen heel erg goed; Ik had last van elektrische shocks in huis bij alles wat ik aanraakte doordat ik pantoffels had met rubberen zolen en polyester vacht (nep Uggs). Ik werd er gek van dus vandaar de zoektocht naar natuurlijke materialen. Ik heb maat 38 en ook 38 besteld, ze zitten goed. Glerups zijn leuk om te zien, super warm en lopen fijn. Mochten ze ook verslijten, dan bestel ik weer Glerups pantoffels. Natur-el heeft zaakjes echt op orde, hele fijne webshop.
e
05 Jan 2021
Evalien
Hele fijne sloffen, vergeet ze soms uit te trekken als ik naar buiten ga! Maat is precies goed, vallen niet groot of klein. Snelle levering en keurig verpakt met een persoonlijke noot! Was echt een cadeautje om ze zo te ontvangen. Was mijn eerste bestelling bij Natur-el en zeker niet de laatste!
s
23 Nov 2020
Susanne
Netjes volgens afspraak geleverd! prima service en een heel blije schoonvader met zijn nieuwe warme pantoffels :-)