Engel Natur - Wol zijde longsleeve dames * Naturel *

Bestel vandaag nog: snelle verzending!
 • Korte productomschrijving
 • Engel longsleeve wol zijde dames
  • Merk: Engel
  • In meerdere kleuren
  • Maat 34-36 t/m 46-48
  ⁃ materiaal 70% biologische wol 30% zijde
 • Uitgebreide productomschrijving

Reviews

4,9 sterren op basis van 6 beoordelingen

c
11 Oct 2021
C.A.W.
Kwaliteit voelt heerlijk aan, maatverhouding klopt. Heb ze jaren van Mey gedragen maar ben overgestapt omdat daar de maten niet betrouwbaar meer zijn. Deze zijn €20 goedkoper,voelen exact hetzelfde en in meer kleuren verkrijgbaar. Heb er het volste vertrouwen in.
c
21 Aug 2021
Christine van Draanen
Heel blij met de hemden. Nog niet gebruikt uiteraard. Met de vorige twee die ik 8 jaar geleden bij Bonaparte kocht, zelfde samenstelling, heb ik tot nu toe gedaan. Die hou ik nu voor erbij. Zijn goed versleten. Ik zal jullie wasvoorschriften in acht nemen. Die ik heb heb ik al die jaren in 60 graden gewassen in de machine. Ging uitstekend. Wel altijd met Ecover fijn en wolwasmiddel. Ik transpireer enorm en hang ze dan uit maar ze moet toch wel eens in de was. Draag er een hemdje met korte mouwen onder. Maar met deze nieuwe zal ik zeer zorgvuldig omgaan. Dus bedankt voor jullie strengheid.

Met de schapenzeep ben ik niet zo gelukkig. Ik had naturel genomen maar de geur is behalve de lekkere schapenlucht toch te erg geparfumeerd voor mij. Hou dat niet uit want ik heb alles ongeparfumeerd. Dus dat was een teleurstellingkje.
Dank voor het mooie pakket,
Met vriendelijke groeten van Christine van Draanen
l
13 Apr 2021
Lisette van Zeijl
Wat een heerlijk shirt! Het pakketje met dit shirt werd ook supersnel geleverd.
w
03 Feb 2021
Wieteke
Een heerlijk shirt! Op grond van het (uitgebreide) advies op de website heb ik een maatje groter genomen met als resultaat een perfect passend shirt. Wol-zijde is een superfijn materiaal. Eenmaal geprobeerd wil je niets anders meer. En heb je vragen? Gewoon even bellen met Vera of een van haar collega’s en het komt allemaal goed :)
e
07 Dec 2020
Engelhart Josephine
Ik weet niet of het hemdje goed bevalt, want het was een cadeautje voor mijn zus. Maar het zag er heel goed uit, dus ik denk wel dat ze zeer tevreden is!!
s
26 Nov 2020
Safiya
Heerlijk warm en zacht op je huid.
De winter kan beginnen!