Engel Natur -col shawl wol zijde colshawl sjaal * grijs melange *

€12,50
In winkelwagen
Bestel vandaag nog: snelle verzending!
  • Overzicht
  • Engel Natur wol zijde col sjaal shawl voor kinderen

    - 70% wol 30% zijde
    - in 4 kleuren
    - ook geschikt als buikband bij buikpijn
    - in 1 maat

Product details

Engel Natur wol zijde col sjaal shawl * grijs melange *

engel natur wol zijde col sjaal shawl voor kinderen grijs

Wat zalig! Een colsjaal voor kinderen van wol en zijde. Die hadden we no niet. De colsjaal is super makkelijk, want je kindje kan hem gewoon over het hoofd trekken en raakt hem vervolgens niet kwijt! Ideaal leek ons dat. We hebben hem in 6 prachtige kleuren. Onze dochter heeft nog wel eens last van buikpijn, en ook dan is het pure verwennerij. We doen de sjaal dan om haar buikje en dat helpt enorm. De sjaal  Kan ook onder bijvoorbeeld de fietshelm worden gedragen. Of tijdens de sport. Of, nouja: zeg jij het maar! 

De shawls zijn geschikt voor grote en kleine kindjes. En ja, je kunt hem zelf ook prima als bandana gebruiken. Zelf vind ik hem ook fijn als ik een zere keel heb, of geen zin in een enorme shawl om mijn nek. Je kunt wel zeggen, dat het een multifunctioneel ding is.

De stofsamenstelling is net als van ons wol zijde ondergoed. 70 % biologische wol en 30% zijde. Wol heeft een warmte regulerende werking en zijde zorgt ervoor dat deze wol absoluut niet prikt. Nee, echt niet!

 Deze kleuren zijn er ook als, overall / pak, wol/zijde harembroekjejasje en mutsjes. Neem vooral een kijkje in de rest van de shop om te zien welk moois we nog meer van engel hebben. Ook voor de volwassenen hebben we ondergoed in dit zelfde materiaal. Zalig toch?

Wil je een uitgebreid advies over de maten en materialen? Schroom dan niet om contact op te nemen. Wij hebben een hoop kennis in huis en helpen je graag op weg.

Kom je voelen in de winkel? 150 m2 eerlijke mode en wolletjes voor het hele gezin.

Adres: Zwaanshals 376, Rotterdam

of neem contact op: [email protected]

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen