wollen col shawl sjaal 100% alpaca *Zeno blauw * Anukoo

€99,95
In winkelwagen
Bestel vandaag nog: snelle verzending!
  • Overzicht
  • col sjaal van 100% alpaca wol

    - fairtrade
    - dik en fijn!

Product details

col sjaal van 100% alpaca wol wollen shawl Anukoo

col sjaal van 100% alpaca wol wollen shawl

Daar zijn ze weer, onze zalige alpaca shawls. We hebben ze van de colores anukoo en van Apu Kuntur. Zij komen beide uit Duitsland, en deze van Anukoo uit Oostenrijk, al komt de alpaca natuurlijk daar vandaan waar de alpacas leven, namelijk Peru.  Ook Anukoo laat hun producten onder GOTS en Fairtrade standaarden maken in Peru. De shawl heeft een waanzinnig mooi kleurenpalet van blauw, die mooi en makkelijk gecombineerd kan worden met alle jassen. Handig is de vorm: namelijk een col. Die kun je makkelijk 2 keer om je hals slaan, zonder dat je losse flodders hebt. Zo zit hij altijd goed en ben jij verzekerd van een fijne warme hals.

Naast Anukoo hebben we ook effen kleurige shawls van Apu Kuntur en de colores. Wij kozen zorgvuldig de mooiste kleuren uit van het allerzachtste baby alpaca. Baby alpaca is het meest luxe soort wol, dat geen lanoline bevat. Dus zelfs voor de meest allergische mensen is alpaca geschikt. Men zegt ook wel, dat alpaca de warmste wol is die er bestaat. Deze wol is niet chemisch geverfd en van een Fairtrade kwaliteit. we hebben deze baret mutsen in veel verschillende kleuren: bekijk ze allemaal hier!  

De baby alpaca shawls en mutsen zijn voor zowel dames als heren geschikt en dus unisex.

Onze zoon (op dit moment 13 jaar) is het model voor de mutsen en shawls. Dus zelfs je puber kan deze alpaca shawl dragen. Wel zorgen dat hij of zij hem niet kwijtraakt natuurlijk. 

Wassen hoef je alpaca niet.

Een nachtje luchten of je baby alpaca items even in de badkamer ophangen is eigenlijk voldoende. Ben je eigenwijs en wil je beslist je baby alpaca wassen, doe dit dan koud en leg alles te drogen. Voordat je het neer legt, trek je je muts, handschoen, shawl of ander kledingstuk voorzichtig in vorm. Kleding? Jawel! We hebben ook alpaca kleding in onze collectie. Les racines die ciel of Anukoo is daar een mooi voorbeeld van. Bekijk hier alle kleding van alpaca.

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen