Shawl sjaal 100% baby alpaka alpaca *Luna * Apu Kuntur

€84,95
In winkelwagen
Bestel vandaag nog: snelle verzending!
 • Overzicht
 • Wollen shawl alpaca unisex LUNA

  - gemaakt van 100% baby alpaka
  - onder GOTS en Fairtrade omstandigheden
  - Merk: Apu kuntur
  - In vele kleuren
  - UNISEX

Product details

wollen sjaal shawl baby alpaca alpaka *luna * - Apu Kuntur

wollen shawl sjaal baby alpaca unisex

Daar zijn ze weer, onze zalige alpaca shawls. We hebben ze van de colores en van Apu Kuntur. Zij komen beide uit Duitsland en later hun producten onder GOTS en Fairtrade standaarden maken in Peru. De colores heeft een waanzinnig mooi kleurenpalet die onderling gecombineerd kunnen worden. Apu Kuntur heeft veelkleurige artikelen. Natur-el heeft in de collectie de handschoenen, shawls, mutsen,  polswarmers, oorwarmers en baretten. Wij kozen zorgvuldig de mooiste kleuren uit van het allerzachtste baby alpaca. Baby alpaca is het meest luxe soort wol, dat geen lanoline bevat. Dus zelfs voor de meest allergische mensen is alpaca geschikt. Men zegt ook wel, dat alpaca de warmste wol is die er bestaat. Deze wol is niet chemisch geverfd en van een Fairtrade kwaliteit. we hebben deze baret mutsen in veel verschillende kleuren: bekijk ze allemaal hier!  

De baby alpaca shawls en mutsen zijn voor zowel dames als heren geschikt en dus unisex.

Onze zoon (op dit moment 13 jaar) is het model voor de mutsen. Dus zelfs je puber kan deze alpaca muts dragen. Wel zorgen dat hij of zij hem niet kwijtraakt natuurlijk. De mutsen en baretten zijn er ook met bijpassende alpaca shawls. Zo kun je onderling mooi mixen en matchen.

Wassen hoef je alpaca niet.

Een nachtje luchten of je baby alpaca items even in de badkamer ophangen is eigenlijk voldoende. Ben je eigenwijs en wil je beslist je baby alpaca wassen, doe dit dan koud en leg alles te drogen. Voordat je het neer legt, trek je je muts, handschoen, shawl of ander kledingstuk voorzichtig in vorm. Kleding? Jawel! We hebben ook alpaca kleding in onze collectie. Les racines die ciel of Anukoo is daar een mooi voorbeeld van. Bekijk hier alle kleding van alpaca.

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen