barnsteen sluiting voor ketting armband *raw*

€1,00
In winkelwagen
Bestel vandaag nog: snelle verzending!
  • Overzicht
  • barnsteen sluiting voor ketting / armband

    Als reserve bij je armband of ketting
    met draaisluiting
    eenvoudig zelf je armband of ketting repareren
    dit product wordt per stuk verkocht

Product details

barnsteen sluiting voor ketting / armband

barnsteen sluiting met schroefdraad

Soms gebeurt het wel eens, dat een ketting of armbandje kapot gaat: in de meeste gevallen is dat maar goed ook! Op alle kettingen en armbanden die wij verkopen, zitten een zwakke plek zodat de ketting of armband kan losschieten als er druk op kracht op komt. Dat maakt de kettingen en armbanden veiliger om te dragen. Nu hoef je je ketting niet weg te gooien, maar kun je er zelf een nieuwe sluiting op (laten) zetten. De sluitingen hebben net als de kettingen een schroefsluiting en zijn gemaakt van kunststof die heel erg op amber lijkt. Maak je zelf sierraden? Dan kun je deze sluitingen uiteraard ook gebruiken!

INFORMATIE OVER ONZE BARNSTENEN KETTINGEN

Eigenlijk is barnsteen geen steen, maar een hars. is een van de meest geliefde en gedragen heelstenen.  Op de huid gedragen vermindert en heelt het bijna alle soorten van huidziekten en allergieën. Hieronder vallen bijvoorbeeld verschillende soorten eczeem, pukkels en puistjes, wratten en schimmels. Verder vermindert het hooikoorts, allergieën voor hooikoorts.

Men zegt ook dat een korte ketting aan de hals gedragen  de pijn van doorkomende tandjes bij kindjes verzacht. Het verzacht ook de pijn Spier- en bot ziekten zoals, artrites, Reuma, Jicht, Artrose, erge rugpijnen en ontstekingen in de gewrichten, pezen en zenuwen.

Onze kettingen zijn een voor een zorgvuldig  uitgezocht. We hebben de kettingen geselecteerd op kleur en comfort. Ze voelen zacht aan, en hebben geen scherpe hoekjes. Ze zijn beveiligd met een "zwakke schakel". Dat betekend dat de ketting gaat breken, als er aan getrokken word. Deze zwakke plek zit bij de draaisluiting. Als de ketting daar kapot gaat, betekent het, dat de zwakke schakel zijn werk goed gedaan heeft. (Hier geven wij dan ook geen garantie op!) Geen nood, er zijn losse sluitingen verkrijgbaar.  De steentjes zijn een voor een geknopt en kunnen dus niet los worden ingeslikt.

In de verschillende kettingen in ons assortiment zijn ook edelstenen verwerkt zoals: aquamarijn, rozenkwarts, jade, amazoniet en kwarts.

Let op! Voor alle sieraden geldt dat dit niet gedragen of gebruikt mag worden zonder toezicht van een volwassene, ook niet tijdens het slapen. Tevens dient u erop te letten dat een baby of het kind niet gaat kauwen op de ketting, dit in verband verstikkingsgevaar van de kleine onderdelen.

 

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen