Sale

Anukoo - Wollen muts 100% alpaca alpaka * Olijf *

€39,90€27,93
In winkelwagen
Bestel vandaag nog: snelle verzending!
 • Overzicht
 • Wollen muts alpaca unisex Olijf

  - gemaakt van 100% baby alpaka
  - onder GOTS en Fairtrade omstandigheden
  - Merk: Anukoo
  - In 2 kleuren
  - UNISEX – one size fits all

Product details

muts beanie baby alpaca  *olijf* – Anukoo

wollen muts alpaca unisex petrol

Een muts van baby alpaca alpaka van Anukoo. Zij komen uit Oostenrijk en later hun producten onder GOTS en Fairtrade standaarden maken in Peru. De accessoires zoals de muts en shawls van de Anukoo hebben een waanzinnig mooi kleurenpalet die onderling gecombineerd kunnen worden. Natur-el heeft in de collectie de handschoenen, shawls mutsen en baretten van baby alpaca van Anukoo. Wij kozen zorgvuldig de mooiste kleuren uit van het allerzachtste baby alpaca. Baby alpaca is het meest luxe soort wol, dat geen lanoline bevat. Dus zelfs voor de meest allergische mensen is alpaca geschikt. Men zegt ook wel, dat alpaca de warmste wol is die er bestaat. Deze wol is niet chemisch geverfd en van een Fairtrade kwaliteit. we hebben deze baret mutsen in veel verschillende kleuren: bekijk ze allemaal hier!  

De wollen muts van alpaca is voor zowel dames als heren geschikt en dus unisex.

Onze zoon (op dit moment 13 jaar) is het model voor de mutsen. Dus zelfs je puber kan deze alpaca muts dragen. Wel zorgen dat hij of zij hem niet kwijtraakt natuurlijk. De mutsen hebben ook bijpassende alpaca shawls. Zo kun je onderling mooi mixen en matchen.

Wassen hoef je deze muts van alpaca / alpaca niet.

Een nachtje luchten of je baby alpaca items even in de badkamer ophangen is eigenlijk voldoende. Ben je eigenwijs en wil je beslist je baby alpaca wassen, doe dit dan koud en leg alles te drogen. Voordat je het neer legt, trek je je muts, handschoen, shawl of ander kledingstuk voorzichtig in vorm. Kleding? Jawel! We hebben ook alpaca kleding in onze collectie. Les racines die ciel of Anukoo is daar een mooi voorbeeld van. Bekijk hier alle kleding van alpaca.

Wil je nou gewoon komen voelen en passen? Dat is natuurlijk geen enkel probleem! Naast een grote webshop gevuld met allemaal moois, hebben we ook een winkel. Ruim 150 m2 eerlijke mode voor hem haar en het gezin. Je bent van harte welkom!

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen